Svaleklint VVS skriver tilbage inden 24 timer

Terms and Conditions

Fortrolighedspolitik

Hvad er personlige data?

Personoplysninger er enhver information, der identificerer en person (registreret), for eksempel – navn, efternavn, e-mail, telefonnummer.

Hvordan opnås personoplysninger?

Data indsamles fra svaleklintvvs.dk -kontaktformularen. Hvis den besøgende på hjemmesiden ønsker at kontakte svaleklint vvs (dataansvarlig), udfylder han kontaktformularen, hvor han skriver sine kontaktoplysninger.

Hvad er formålet med at indhente personlige data?

Den dataansvarlige indsamler personlige data for at kontakte den besøgende, der har udfyldt kontaktformularen, så den dataansvarlige kan komme i kontakt med ham.

 

Den registreredes rettigheder:

Den registrerede har ret til at anmode den registeransvarlige om adgang til hans personlige data og for at modtage nøjagtige oplysninger om, hvilke personoplysninger han har til rådighed til Managerens rådighed, til hvilke formål Manager behandler personoplysninger.

Den registrerede har ret til at anmode om sletning af hans personlige data eller til at gøre indsigelse mod behandlingen (“at blive glemt”). I dette tilfælde skal den registrerede kontakte datalederen elektronisk – ved at sende en e-mail til: Rasmussen500@sol.dk  telefonisk – ved at ringe til telefonnummeret: +45 30460245

 

Hvordan beskyttes personlige data?

Datahåndtering giver begrænset adgang til personlige data. Kun autoriseret personale, for hvem der kræves personlige oplysninger for at udføre deres arbejdsopgaver, dvs. kontakte en besøgende på webstedet, kan få adgang til personlige data. Manager beskytter også både serveren, som modtager personlige data, og de fysiske lokaler på hans kontor, hvor personlige data behandles.

 

Lækage af personlige data:

I tilfælde af lækage af personoplysninger, hvis dette resulterer i en potentiel høj risiko for den registreredes rettigheder og friheder, underretter lederen den registrerede, hvis det er muligt.